diumenge, 13 de gener del 2013

Pizza vegetal


La pizza és un tipus de plat que agrada a tothom i és realment fàcil de fer. Però sovint ens trobam menjant pizzes molt greixoses, amb gran quantitat de formatge i ingredients barrejats que ens provoquen una digestió feixuga, molta sed, i un descans de baixa qualitat, si ens la mengem per sopar.

La pizza que us vull presentar és de massa integral; la base l'he comprada ja feta a l'herboristeria. Ve en una confecció on n'hi entren dues. Si només empram una de les dues bases que hi entren, podem guardar la segona en el congelador, es conserva perfectament.




Damunt la base hi he estès salsa de tomàtic ja cuita que he elaborat amb els darrers tomàtics d'aquesta temporada. 
Després hi he col·locat les verdures; algunes les he escaldades abans, per exemple; la ceba i la bleda. Quan hi pos pastanaga també l'escald, ja que sinó no es cou del tot amb el temps de cocció que necessita la base. Cal tenir en compte també, que la bleda li he afegida quan he tret la pizza del forn; el mateix que faríem si volguéssim posar-hi rúcula. 


Així doncs hi he posat: ceba, olives negres, xampinyons laminats, bleda i tofu tallat a quadradets.


El resultat és una pizza molt lleguera i gustosa; un plat ideal per compartir.
Salut!

2 comentaris: