diumenge, 17 de març del 2013

Flocs de mill per berenar

Avui us vull proposar un berenar molt fàcil de fer i nutritiu; 
flocs de mill amb flocs de blat integral amb maduixa deshidratada i llet d'avena.



El mill és un cereal molt lleuger i fàcil de coure, quan és amb forma de cereals només necessita 25 minuts i en la seva versió en floc amb 10 minuts al foc n'hi ha suficient.
És molt profitós, amb dues cullerades podem obtenir una bona ració.
  • El primer que he fet ha estat bullir el cereal amb aigua i un poc de canyella. També hi podem posar panses o fruites confitades com albercocs, gerds, d'aquesta manera el resultat serà més dolç.
  • Per aromatitzar la crema de cereals també podem emprar vainilla en tost de canyella.

  • Un cop han passat els deu minuts només cal posar el mill dins d'un recipient i afegir-hi les maduixes i els flocs de blat integral i remullar-ho amb llet d'avena calenta.


També hi podeu afegir fruits secs: ametlles, nous o festucs hi poden quedar molt bé.

Salut!

2 comentaris:

  1. Quina bona pinta que té aquest berenar!! Només he provat el mill per cuinar plats salats, hauré de provar aquesta recepta dolça!

    http://quinoawakame.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, a més és molt fàcil de fer, per jo és important berenar plats diferents i les cremes de cereals són perfectes per combinar amb fruits secs i fruites.
      He mirat el teu blog; és molt xulo!! m'han agradat molt les teves propostes per la començar bé la primavera; de veritat n'ni ha algunes que les havia posat en pràctica de forma espontània. gràcies!

      Elimina