divendres, 24 de gener del 2014

Amb el que tenguis dins la nevera i rebost

Hola!
avui un plat que vaig veure en un blog vegeterià; estava presentat com una opció de dinar digne pels dies que tenim la nevera i el rebost mig buits, per exemple el cap de setmana.
El blog es diu La cocina vegana, no totes les receptes que presenta són fàcils i per fer cada dia però algunes són molt bones idees, com aquest plat que jo he titolat: Amb el que tenguis a la nevera.






Aquí us he penjat dues versions: la idea és fer un arròs integral amb verdures saltejades. Les verdures poden ser les que tingueu per casa.
En la primera versió hi he posat:

  • porro
  • col
  • pastanaga
  • alls tendres
  • cigrons 
  • tomàtic pelat
I en la segona, pràcticament el mateix però en lloc de col hi vaig posar bleda. Si hi afegim llegum tindrem l'aportació de proteïnes necessària.
Ja em direu quines altres versions heu fet!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada