dimarts, 12 de febrer del 2013

Hamburgueses vegetals (fetes a casa), coliflor al forn , arròs senzill i sopa miso

Hamburgueses vegetals
Avui us vull proposar una forma diferent de menjar llegums; hamburgueses!!.
  • Necessitarem: llegums ben cuites, ceba picada, pastanaga, julivert, farina, sala de soja i oli per fregir.



En primer lloc saltejarem la ceba amb unes gotes d'oli i un poquet de sal. Mentre aixafarem les llegums fins que tinguem una massa, llavors hi afegirem la ceba, la pastanaga ratllada i el julivert. Ho mesclam tot; si veiem que no ens queda una massa prou compacta hi podem afegir farina. A continuació li podrem donar forma a les hamburgueses; jo ho faig amb les mans, però també vènen uns motlles molt útils per donar una forma perfecte. Després les arrebossarem amb  farina i les fregirem amb oli calent.


He acompanyat aquestes hamburgueses amb coliflor al forn: he bullit la coliflor 12 minuts amb un poquet de sal. Després la posada dins una safata per forn i l'he coberta de beixamel. Damunt hi he posat pols d'ametlla. He deixat que es gratinés durant uns minutets. I ja està llesta i boníssima!!!


He acompanyat aquestes dues receptes de Montse Bradford amb lletuga escaldada, arròs integral i sopa miso.
Esper que us agradi!!
Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada